Ne-am facut singuri designul etichetelor

Cu totii avem multe motive de a fi fericiti, dar nu valoreaza nimic atunci cand ni le spun altii. Fericirea este o stare de spirit ce se invata precum o limba straina, mult mai usor atunci cand esti printre strainii respectivi. Deci cauta oameni fericiti, pozitivi si stai cu ei.Pictat etichete 

O creatie nu poate transmite mai multa iubire decat a simtit creatorul pentru ea

Este teoria pictorului roman, Horia Bernea, pe care am auzit-o intamplator. Adica gustand din  dulceata facuta de noi  nu vei simti niciodata o placere mai mare decat cea pe care am simtit-o eu si Alexandra preparand-o… interesant, nu?

Ceva magnific se ascunde in fiecare dintre noi

Inainte de a culege fructe din livada, aproape de fiecare data fac un experiment. Imi constientizez starea, uneori sunt relaxat, alteori sunt cam agitat sau chiar suparat, ca tot omul. Ce mi se pare extraordinar este ca dupa cateva ore ma linistesc ca prin minune. Poate datorita efortului fizic sau probabil pentru ca faceam acel lucru atunci cand eram copil. DAR daca se intampla  asta pentru ca noua oamenilor ni s-a imprimat in ADN ocupatia milenara de culegatori?

Cateva „motive traditionale romanesti” ma pot face mai fericit?

Mergand pe logica de mai sus, da. De ce nu am avea  imprimata in codul nostru genetic si traditia romaneasca?  Eu cred ca traditiile noastre ne fac mai fericiti. Nu cred ca este singurul lucru care poate face asta, ci unul dintre ele.

Teorie aplicata, etichetele cu sufletArticol Bunicel.ro

Am renuntat la vechile etichete pentru dulceata si am creat altele noi. Cele vechi erau frumoase dar parca nu ne reprezentau, nu ne regaseam in ele. Asa ca intr-o zi, jumatatea creativa din echipa, Alexandra, a nascocit  niste etichete care trebuiau sa reprezinte sufletul si conceptul Bunicel.ro. Dupa cateva amestecuri de acuarela si culori la care am adaugat cateva modele inspirate din motivele traditionale, a iesit ceva frumos. Dupa prima etapa, cea de pictura si creatie, a urmat partea tehnica in care modelele concepute au devenit digitale. Proiectul nostru de a ne picta si de a ne regasi in etichetele lipite pe fiecare borcanel nu a fost neaparat unul util ci mai degraba sufletesc, am dorit sa ne faca fericiti. Fiecare borcanel Bunicel.ro inseamna iubire pentru bun si frumos de la continut si pana la ambalaj 🙂 . 

Cadoul, un concept inteles gresit

Mi se pare ca privim cadourile dintr-un punct de vedere materialist. Oare daca cineva mi-a gresit si decid sa-l iert, nu-i fac un cadou? Daca in loc sa-i fac partenei sau partenerului observatie pentru o greseala, decid sa nu i-o mai fac, e un cadou? Dar daca sun pe cineva drag, desi el mereu asteapta sa fie sunat?Eticheta pictata

Va asteptam cu drag in magazinul nostru online  www.bunicel.ro

Viziteaza pagina cu produse Bunicel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.