Partenerii nostri

You are here: Home / Partenerii nostri

Fabricat în Țara lui Andrei

Puterea afacerilor sociale

   Afacerea Bunicel.ro se numără printre caștigătorii proiectului Fabricat în Țara lui Andrei, editia 2015-2016.

   Fabricat în Țara lui Andrei este competiţia de afaceri sociale organizată de OMV Petrom în parteneriat cu Fundația NESsT.

   Fabricat în Țara lui Andrei oferă finanţări, consultanţă şi pregătire alături de experţi pentru a crea afaceri sociale ce produc valoare, rezolvă probleme sociale și oferă locuri de muncă în comunităţile vizate de proiect. OMV Petrom sprijină astfel, prin educaţie şi suport financiar, oamenii cu iniţiativă pentru a dezvolta afaceri care generează valoare economică şi socială.

Vezi pagina lor ->

FROZEN MONKEYS

Profesioniști și sufletiști

   Majoritatea pozelelor de produs din site-ul Bunicel.ro sunt creația minunată a echipei FrozenMonkeys.

   Un concept urban ca soluție pentru afaceri, înglobând de la fotografia de produs până la fotografia fashion, de la tehnicile clasice până la cele de tip greenscreen, de la evenimente corporate până la cele private, echipa FrozenMonkeys cu peste 4 ani experiență pe piața din România s-a poziționat în primele rânduri în preferințele clienților.


Stilul nonconformist și abordarea personală, muzica de pe fundal și cele două studiouri foto/video amplasate în București îi recomandă ca fiind partenerii perfecți în orice proiect media.

Vezi pagina lor de Facebook ->