fbpx

Informatii legate de productie

Dulceturile si Gemurile Bunicel:

– sunt produse intr-un spatiu avizat din punct de vedere sanitar
– fructele sunt din livada proprie si de la producatorii locali
– NU contin conservanti, indulcitori, gelifianti etc

Au fost respectate normele de igiena

Borcanele – sunt spalate si sterilizate.
Fructele – sunt spalate (mai mult de praf, am hotarat sa NU stropim pomii).
Folosim ustensile de inox, halate albe, manusi si caschete de unica folosinta.
Depozitarea – dupa ce sunt sterilizate inca o data si lasate cu capacul in jos, sunt transportate intr-o camera racoroasa separata.

De ce puteti avea incredere?

Pentru ca afacerea noastra este online si se bazeaza mult pe testimoniale. Daca suntem neseriosi si clientii scriu lucruri rele despre noi… totul s-a terminat.

Ce facem noi de fapt?

Suntem cei ce au plantat pomisorul din livada, cei ce produc dulceata si cei ce comercializeaza produsul final.

Cum a fost preparata dulceata?

Am reprodus retete vechi, traditionale romanesti. Am facut asta pentru ca ne dorim sa reproducem gustul copilariei (acel gust simplu, putin afumat, nu foarte dulce).

Cine suntem?

Suntem doi tineri care vor sa-si construiasca o viata frumoasa in Romania. Locuim in Bucuresti, undeva in sectorul 6 si suntem super pasionati de calatorii.

Cine face dulceata?

Participa intreaga familie.

De unde sunt fructele?

La inceput fructele au fost din livada noastra din judetul Arges. Pe masura ce ne-am marit am inceput sa cumparam si de la producatorii locali.

Ce sortiment de dulceata ne este cel mai drag?

Dulceata de Lapte cu Ciocolata Neagra – este ceva nou si nu stiam cum va iesi. Surpriza a fost placuta… are un gust genial. Recomandam clatite cu dulceata pentru un mic dejun sanatos si delicios.

Cand am inceput?

2013 a fost primul an de productie.

Este greu sa producem si sa comercializam dulceata?

Este greu si frumos in acelasi timp. 🙂